نوشته شده توسط : آمینا

بهترین دستور پخت فسنجون خونگی

گردو آجیل فوق العاده سالمی است که فواید بسیار خوبی برای سلامتی دارد. از این رو بیشتر والدین مشتاق هستند که گردو را برای بچه ها به شکل خرد شده، ریز آسیاب شده یا اشکال دیگر بگنجانند.

آنها منابع خوبی از چربی های سالم، فیبر و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین به مدیریت فشار خون و هضم کودک کمک می کنند.

گردو نوعی غذای فوق العاده است که انرژی را برای کودکان تقویت می کند. به دلیل این و چندین مزیت شگفت‌انگیز دیگر، این آجیل وقتی در برنامه غذایی کودک شما گنجانده شود، ارزش غذایی و سلامتی زیادی به او می‌دهد.

برای کشف حقایق حیرت انگیز، فواید سلامتی و موارد دیگر درباره گردو به خواندن ادامه دهید. گردو سرشار از مواد مغذی اصلی مانند اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و منیزیم است. 

مصرف گردو به تقویت رشد و عملکرد مغز در کودکان کمک می کند.

گردو همچنین برای سلامت قلب مفید است و می تواند به پیشگیری از دیابت در کودکان کمک کند. گردو را می توان به عنوان میان وعده به رژیم غذایی کودکان اضافه کرد یا در چندین دستور غذا برای بهبود عادات غذایی روزانه آنها گنجانید.

اکثر متخصصان اطفال می گویند که معرفی مواد آلرژی زا مانند آجیل درختی به نوزادان قبل از یک سالگی ایده خوبی نیست، زیرا دارای خواص آلرژی زایی بالقوه است.

بنابراین توصیه می شود گردو پس از یک سالگی به کودکان معرفی شود. می توانید شروع به دادن گردو در مقادیر کم به صورت پودر یا پوره کنید و هرگونه واکنش نامطلوب را کنترل کنید.

اگر هیچ واکنش آلرژیکی مشاهده نکردید، می توانید گردو را با خیال راحت در رژیم غذایی کودک خود بگنجانید. در اینجا برخی از ارزش های غذایی ضروری گردو و فواید آن نیز آورده شده است.

ارزش غذایی گردو

گردو دارای مجموعه ای شگفت انگیز از مواد مغذی است. برخی از اجزای خاص شامل:

1.اسیدهای چرب امگا 3

گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است. امگا 3 بسیار ضروری است، زیرا به کودک شما کمک می کند فشار خون طبیعی خود را حفظ کند.

علاوه بر این، آجیل همچنین به کاهش سطح کلسترول کودک، کاهش التهاب و حفظ سلامت قلب او کمک می کند.

یکی از مهمترین فواید گردو برای بچه ها. یک مطالعه جهانی توسط بنیاد تغذیه بریتانیا بر روی بزرگسالان نشان داد که مصرف گردو حداقل یک بار در هفته با کاهش قابل توجه 17 درصدی خطر سکته مغزی مرتبط است.

2. منیزیم

گردو حاوی مقادیر بالایی منیزیم است. این ماده معدنی برای کودک شما حیاتی است زیرا سطح پایین منیزیم می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

3. ویتامین ها

گردو منبع غنی ویتامین B1 و B6 است. این ویتامین ها برای رشد بافت مغز و ارتقای سلامت عصبی شما ضروری هستند.

4. چربی ها

گردو در چربی سالم، چربی اشباع نشده چندگانه (PUFA) مفید است و همچنین حاوی چربی‌های تک غیراشباع (MUFAs) است. این چربی‌ها به کاهش سطح LDL یا کلسترول بد کودک کمک می‌کنند و خطر بیماری قلبی را در آینده کاهش می‌دهند.

فواید گردو برای کودکان

گردو حاوی مقادیر بالایی از مواد مغذی ضروری است. در اینجا برخی از مزایای سلامتی آنها آورده شده است.

1. حافظه را بهبود می بخشد.

گردو می تواند غذای مغز کودک شما باشد. آنها با افزایش حافظه و تقویت فعالیت سلول های مغز، قدرت مغز را بهبود می بخشند.

2.موها را سالم می کند.

گردو نقش مهمی در براق نگه داشتن موهای کودک شما دارد، زیرا حاوی مقادیر زیادی بیوتین است.

3. دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.

گردو دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است و به بدن کودک شما کمک می کند تا از شر مواد سمی و رادیکال های آزاد خلاص شود.

4. از رشد سالم حمایت می کند.

گردو منبع خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر است که به رشد و تکامل سالم کودکان کمک می‌کند.

حقایق و اطلاعات در مورد گردو

در اینجا برخی از اطلاعات و حقایق جالب در مورد گردو برای آموزش به فرزندان خود:

گردو قدیمی ترین غذای درختی شناخته شده است.

گردو یک ماده معمولی در بسیاری از انواع بستنی و شکلات است و به همین دلیل به گردوی ایرانی معروف است. منشا گردو سیاه و سفید از آمریکای شمالی است.

گردو از خانواده آجیل برزیلی، بادام هندی، فندق، پسته، اسپند و آجیل کاج است. منشأ آجیل هند و منطقه دریای خزر است.

امروزه چین بزرگترین تولید کننده گردو در جهان است.

حدود 30 نوع گردو تولید تجاری وجود دارد.

استفاده رایج در آشپزی از گردو در قرن هفدهم تا نوزدهم در سالادها بود، کاری که حتی امروز هم انجام می دهیم.

بهترین راه های نگهداری گردو برای بچه ها چیست؟

بهتر است گردو را در جای خشک و خنک مانند ظرف دربسته در انبار و دور از نور خورشید و گرما نگهداری کنید. نگهداری آنها در ظروف یا کیسه های دربسته در یخچال برای ماندگاری طولانی تر توصیه می شود.

استفاده از آنها در یک بازه زمانی معقول برای اطمینان از تازگی و کیفیت مهم است و بررسی هرگونه نشانه ای از کپک زدن، طعم خراب، بو یا تغییر رنگ توصیه می شود.

فواید سلامتی گردو برای بچه ها بسیار زیاد است و شامل تقویت حافظه، قوی تر شدن موها و سم زدایی می شود. اگر به دنبال غذاهای خشک و سالم برای بچه ها هستید، می توانید گردو را در نظر بگیرید.

آنها سرشار از مواد مغذی حیاتی مانند اسیدهای چرب امگا 3، منیزیم و ویتامین ها هستند که برای رشد و تکامل سالم کودکان مهم هستند.

از این رو، گردو را به عنوان میان وعده و به عنوان یک عنصر منظم در غذاها و غذاهای مورد علاقه او مانند بستنی، شکلات، کیک، کلوچه و شیرینی در رژیم غذایی کودک خود بگنجانید. با این حال، مصرف گردو را تنظیم کنید و مراقب علائم آلرژی به آجیل باشید.

طرز تهیه فسنجون

فسنجون یک خورش سنتی ایرانی است که با مرغ پخته شده در رب انار و سس گردو درست می شود. ترکیبی از گردوی خاکی، رب انار کمی ترش و مرغ لطیف و آبدار، تعادل بی نظیری از طعم ها را در این غذای خاص ایجاد می کند.

اگرچه مواد خاصی مانند زعفران یا رب انار در این دستور وجود دارد، اما معمولاً می توانم آنها را در سوپرمارکت محلی خود پیدا کنم. با این حال، اگر سوپرمارکت شما این مواد یا مواد دیگر را ذخیره نکند، یک سوپرمارکت خاورمیانه یا خرید آنلاین به شما کمک خواهد کرد.

گردو: برای ایجاد سس خوش طعم، گردو را ریز خرد می کنم.

پیاز: غذا را با طعم معطر تازه آغشته می کند.

ران مرغ: وقتی صحبت از دیرپز شدن به میان می‌آید، ران‌های مرغ یکی از بهترین انتخاب‌ها هستند. در عوض، می توانید از ران یا ربع مرغ استفاده کنید. پوست را جدا کنید اما برای طعم بیشتر استخوان را در آن بگذارید.

روغن زیتون فوق بکر: گردو روغن زیادی آزاد می کند، بنابراین برای سرخ کردن پیازها فقط به کمی روغن زیتون خالص نیاز دارید.

زردچوبه، دارچین و زعفران: این ادویه ها خورش را با رنگ های لطیف خاکی (زردچوبه)، چوبی (دارچین) و گلی (زعفرانی) معطر می کنند. حس کلی این خورش گرم است. اگر کنجکاو هستید!

آب: مایع پخت و پز و پایه سس غنی از رب انار و گردو.

رب انار: این به خورش طعم ترش می دهد و به متعادل شدن غنای گردو در سس کمک می کند. همچنین به فسنجان رنگ قهوه ای تیره زیبای خود را می دهد. با استفاده از این دستور تهیه رب انار خانگی می توانید آن را بخرید یا خودتان درست کنید.

شکر: متعادل کننده و مکمل ترشی رب انار است.

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: طعم های دیگر را افزایش می دهد و حرارت ملایمی را اضافه می کند.

دانه‌های انار: قبل از سرو، روی خورش به‌عنوان چاشنی، این طعم‌های جواهری را روی خورش بپاشید.

گردو را آسیاب کنید: 3 1/2 فنجان گردو را تا حد امکان در غذاساز خرد کنید. هنگامی که گردوی آسیاب شده شروع به جمع شدن کرد، به بافت مناسبی رسیدید. مراقب باشید زیاد فرآوری نکنید چون کره گردو نمی خواهید.

گردو را برشته کنید: یک تابه نچسب بردارید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. گردو را چند دقیقه کمی تفت دهید تا نسوزند وگرنه خورش تلخ می شود. گردوهای آسیاب شده را در ظرفی بریزید و تا بعد کنار بگذارید.

پیازها را بپزید: یک قابلمه یا ظرف بزرگ درب دار بردارید و روی حرارت زیاد قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و زمانی که براق شد، 1 عدد پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید.

پیازها را بپزید تا زمانی که شروع به کاراملی شدن کنند. سپس 1 قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کرده و داخل مخلوط پیاز هم بزنید.

ران مرغ را بپزید: ران مرغ را اضافه کنید و هر طرف را چند دقیقه تفت دهید. 3 فنجان آب بریزید و 1 قاشق چایخوری دارچین را اضافه کنید. بگذارید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا خورش به مدت 10 دقیقه بجوشد. مرغ را از خورش خارج کرده و کنار بگذارید.

گردوی آسیاب شده را اضافه کنید: گردوی آسیاب شده را داخل مایع پخته شده بریزید و هم بزنید. مخلوط گردو را با درب به مدت 1 ساعت بجوشانید.

هر از گاهی هم بزنید تا گردو به ته ظرف نچسبد. بعد از گذشت زمان پخت، سس گردو باید غلیظ شده و رنگ آن تیره شود. روی آن یک لایه روغن گردو وجود خواهد داشت.

ملاس انار، شکر و زعفران را اضافه کنید: 1/4 قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده را در 1 قاشق غذاخوری آب به مدت دو دقیقه شکوفه دهید. 3/4 پیمانه رب انار، 2 قاشق غذاخوری شکر و زعفران را به مخلوط گردو اضافه کنید و هم بزنید.

مرغ را اضافه کنید، تفت دهید و مزه دار کنید: مرغ را دوباره به خورش اضافه کنید و حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که گوشت از استخوان جدا شود بجوشانید.

می توانید در این مرحله استخوان ها را بیرون بکشید یا فقط با استخوان سرو کنید. این به شما بستگی دارد. خورش به رنگ قهوه ای تیره پررنگ و روغن گردو لایه ای روی خورش می شود.

هم بزنید، مزه شو امتحان کنید و بچشید. شیرینی، ترشی را با سلیقه خودتان تنظیم کنید.

توجه داشته باشید که برای داشتن بهترین خورشت فسنجون بایدخورشت به صورت کاملاً غلیظ و کم آب سرو ‌شود. البته که روغن گردو باید روی سطح خورشت جمع شود (به اصطلاح گردو روغنش را پس دهد).

بنابراین لازم است تا در حین پخت خورشت صبور باشید چرا که برای روغن انداختن و لذیذ شدن این خورش دلپذیر و خوش خوراک باید صبر را چاشنی دستور پخت کنید.

به شما پیشنهاد می کنیم تا حتماً طرز تهیه فسنجون با مرغ را با ادویه گلها در خانه امتحان کنید و یک وعده غذایی لذیذ برای خودتان درست کنید.

ممنونیم تا اینجا همراه گلها بودید.

مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها

مجتمع صنایع غذایی گلها در سال 1318 به صورت سنتی فعالیت خود را از پله نوروزخان آغاز نمود. در آن دوره زمانی که ادویه‌جات و سبزیجات خشک در کاغذهای قیفی شکل به فروش می‌رسید، بنیانگذار گلها اولین کسی بود که از ملوان‌های روسی نایلون‌های یک طرف دوخت خریداری می‌کرد و موادغذایی را با کمک اتوهای ذغالی در آن بسته‌بندی نمود.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، کیلومتر ۷ بزرگراه فتح، خلیج فارس، کوچه گلها

تلفن:

۶۶۲۶۲۷۰۲-۵ (۰۲۱)

۴۲ ۶۵ ۴۴۴ ۰۹۰۳

منبع: https://golhaco.ir/

 



:: برچسب‌ها: بهترین دستور پخت فسنجون خونگی , مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها , دستور پخت خورشت فسنجون خانگی با مرغ یا گوشت قلقلی , مواد لازم برای پخت خورشت فسنجان , طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آمینا

با خوردن منظم سیر چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

این سبزی تند سرشار از ترکیبات فعال زیستی است که ممکن است برای سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن شما مفید باشد. 

اگر دستور پخت یک غذا حبه سیر را می‌طلبد، و شما سه حبه سیر اضافه می‌کنید، یا اگر یک ماکارونی سیر در منو وجود دارد، و هر بار آن را سفارش می‌دهید، در جای مناسبی هستید.

بسیاری از ما عاشق سیر هستیم. و اگر خود را در آن گروه قرار دهید، خوش شانس هستید – زیرا این عضو از جنس گیاهان آلیوم با خوردن منظم فواید سلامتی بسیار چشمگیری را به همراه دارد.

ما در این تحقیق شرکت کردیم تا دقیقاً آنچه را که می توانید برای عملکرد قلب، گوارش و سیستم ایمنی خود انتظار داشته باشید، دریابیم.

با حقایق تغذیه و فواید سیر برای سلامتی آشنا شوید، به علاوه چند ایده برای اضافه کردن سیر بیشتر به رژیم غذایی خود.

فواید خوردن منظم سیر برای سلامتی

سیر فواید بسیاری برای سلامتی دارد. در اینجا چند مورد شواهدی وجود دارد که ممکن است هنگام خوردن منظم سیر تجربه کنید.

پشتیبانی از سیستم ایمنی

التهاب مزمن می تواند با کاهش تعداد گلبول های سفید به ایمنی شما آسیب برساند.

طبق بررسی سال 2021 در مجله تحقیقات بالینی و ترجمه، مطالعاتی که اثرات عصاره سیر را بررسی کردند، نشان دادند که این عصاره به کاهش التهاب سیستمیک و بازیابی سطح گلبول های سفید خون کمک می کند.

این تا حد زیادی به لطف آلیسین است، یک ترکیب حاوی گوگرد در غذاهای آلیوم مانند پیاز، پیازچه و سیر.

یک بررسی در سال 2020 در Trends in Food Science & Technology نشان داد که سیر ممکن است به لطف ترکیباتی به نام ارگانوسولفور دارای فعالیت ضد ویروسی باشد.

محققان معتقدند سیر از ورود و تکثیر ویروس ها در سلول های ما جلوگیری می کند.

ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد.

طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، مدیریت سطح کلسترول مهم است زیرا کلسترول بالا خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را افزایش می دهد.

اما استاتین ها، دسته داروهایی که اغلب برای کاهش سطح کلسترول تجویز می شوند، می توانند عوارض جانبی ناخوشایندی داشته باشند.

به همین دلیل، بسیاری از مردم به درمان‌های طبیعی بیشتری روی می‌آورند و سیر یکی از آنهاست.

به عنوان مثال، یک بررسی در سال 2024 در مجله سلامت، جمعیت و تغذیه نشان می دهد که شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد سیر سطح کلسترول را بهبود می بخشد، به ویژه در بزرگسالان بالای 50 سال. کلسترول "بد") و کلسترول HDL ("خوب").

پشتیبانی از فشار خون

تأثیر سیر بر سلامت سیستم ایمنی، همراه با پتانسیل آن برای کاهش سطح کلسترول، ممکن است فشار خون را نیز کاهش دهد، طبق بررسی دیگری در سال 2024 در Nutrients.

این محققان احساس می کنند که مشخصات آنتی اکسیدانی غنی سیر به دلیل اعمال اثرات ضد فشار خون از طریق مسیرهای متعدد در سطح سلولی اعتبار دارد.

یک بررسی در سال 2024 در Prostaglandins & Other Lipid Mediators نشان داد که افراد مبتلا به فشار خون بالا که 1200 میلی گرم در روز عصاره سیر کهنه شده مصرف می کردند، به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک (تعداد بالا در خواندن فشار خون) و دیاستولیک (عدد پایین) را کاهش دادند.

ممکن است سطح قند خون را بهبود بخشد.

بررسی فوق الذکر در Nutrients نه تنها شواهدی را برای کمک سیر در بهبود سطح کلسترول، بلکه سطح گلوکز خون ناشتا و HbA1c نیز یافت. بررسی سال 2023 در طب چینی نیز از سیر به عنوان کمک به کاهش گلوکز خون ناشتا پشتیبانی می کند.

یک مطالعه امیدوارکننده در سال 2024 در Diabetology & Metabolic Syndrome نشان داد که عصاره سیر کهنه با تأثیر مستقیم بر سلول‌های بتا در پانکراس به تثبیت قند خون کمک می‌کند.

سلول های بتا مسئول ساخت انسولین هستند و انسولین هورمونی است که سطح گلوکز (قند) را در خون شما کنترل می کند.

ممکن است سلامت روده را بهبود بخشد.

میکروبیوم روده شما از انبوهی از میکروارگانیسم ها، از جمله باکتری های مفید - که اغلب به عنوان پروبیوتیک ها نامیده می شوند - و باکتری های ناسالم تشکیل شده است.

شما می خواهید تعادل سالمی از باکتری های خوب تا بد در روده خود داشته باشید و یکی از راه های اطمینان از این امر، خوردن غذاهای تخمیر شده به طور منظم برای قرار دادن پروبیوتیک ها در روده شما است.

اما حتی باکتری‌ها هم باید بخورند، و اینجاست که سیر وارد می‌شود. سیر یک پری بیوتیک است – غذای برای باکتری‌های سالم روده شما.

سلامت روده شما تقریباً بر هر سیستم بدن شما تأثیر می گذارد - آیا به اندازه کافی برای مراقبت از آن انجام می دهید؟

شواهد نشان می دهد که سیر ممکن است در کمک به رشد میکروبیوم روده شما نقش داشته باشد. به عنوان مثال، پس از سه ماه مصرف مکمل عصاره سیر با سن کیولیک، شرکت کنندگان در یک بررسی و متاآنالیز در سال 2020 در پزشکی تجربی و درمانی، میکروبیوم های روده متنوع و سالم تری داشتند.

یک مطالعه در سال 2024 بر روی میکروارگانیسم‌ها، سیر را به مدفوع انسان در آزمایشگاه معرفی کرد (به نظر ناخوشایند است اما با من همراه است). نمونه‌های مدفوعی که سیر به آنها اضافه شده بود، تنوع میکروبی بیشتری نسبت به نمونه‌های بدون سیر داشتند.

علاوه بر این، مدفوع سیر در پروبیوتیک‌های مفید افزایش می‌یابد، به‌ویژه، بیفیدوباکتریوم adolescentis، پروبیوتیکی که اغلب در ماست یافت می‌شود.

متأسفانه، سیر برای دستگاه گوارش همه دوستانه نیست. سیر سرشار از فروکتان، یکی از FODMAP ها است، بنابراین ممکن است علائم گوارشی مانند گاز و نفخ را برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ایجاد کند.

سایر مزایای بالقوه

سیر همچنین منبع آنتی اکسیدان است که باعث کاهش التهاب در بدن می شود. به عنوان مثال، طبق یک مطالعه در سال 2020 در پزشکی تجربی و درمانی، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد آنتی اکسیدان های موجود در عصاره سیر کهنه ممکن است التهاب عصبی را برای حمایت از عملکرد سالم مغز با افزایش سن کاهش دهد.

و یک بررسی در سال 2024 در Frontiers in Immunology نشان می دهد که ترکیبات زیست فعال سیر - از جمله آنتی اکسیدان ها - ممکن است مسئول مزایای سلامتی آن باشند. این مزایا شامل محافظت در برابر سرطان، دیابت، التهاب، بیماری قلبی و عفونت است.

حقایق تغذیه ای سیر

سیر نه تنها به غذاها طعم می بخشد، بلکه مواد مغذی به غذاها نیز می افزاید. در اینجا حقایق تغذیه ای برای سه حبه سیر خام، بر اساس USDA آمده است:

کالری: 13

کل کربوهیدرات: 3 گرم

فیبر غذایی: 0 گرم

کل قندها: 0 گرم

پروتئین: 0.5 گرم

چربی کل: 0 گرم

کلسترول: 0 گرم

سدیم: 1.5 میلی گرم

از آنجایی که حجم سیری که معمولا می خوریم نسبتاً کم است، مقدار مواد مغذی که مصرف می کنیم نیز کم است. سیر حاوی مواد مغذی تقویت کننده سلامتی مانند ویتامین C، روی، آهن، پتاسیم، منیزیم و ویتامین K است.

اگر سیر را به طور منظم بخورید، ویتامین ها و مواد معدنی آن افزایش می یابد.

چگونه سیر را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

سیر جزء اصلی آشپزخانه است. می توانید پودر سیر را در انباری خود نگه دارید، سیر خرد شده را در شیشه بخرید، پوره سیر را در یک قالب یخ منجمد کنید یا سرهای تازه سیر بخرید تا له کنید، برش دهید یا در پرس سیر آماده کنید.

در اینجا چند راه برای گنجاندن سیر بیشتر در رژیم غذایی شما وجود دارد:

از آن برای طعم دادن به سبزیجات استفاده کنید. سیر ریز شده را در تابه ای با روغن بپزید تا روغن با طعم سیر لذیذی به آن بخورد. سپس سبزیجات مورد علاقه خود را اضافه کنید.

از طرف دیگر، اگر سیر تازه در دست ندارید، می توانید بعداً در فرآیند پخت از سیر پودر شده استفاده کنید.

اگر مبتلا به IBS هستید، از روغن دم کرده سیر استفاده کنید، که حاوی مقدار زیادی طعم سیر بدون مشکلات روده سیر است.

آن را به برنج اضافه کنید. افزودن سیر به غذاهای برنجی، مانند برنج سرخ شده، طعم بسیار خوبی به آن می دهد. به علاوه، به خوبی با بیشتر پروتئین ها و سبزیجات جفت می شود.

راهنمای آسان و گام به گام ما برای تهیه برنج سرخ شده نقطه شروع خوبی است.

آن را با خورش یا کاری مخلوط کنید. سیر اغلب در کاری در بخش‌هایی از آسیا و خورش‌ها در بخش‌هایی از آمریکای لاتین استفاده می‌شود. باز هم، همه چیز در مورد افزودن طعم و مزه و تغذیه است.

این کاری نخود و سیب زمینی را برای کاری طعم دار و گیاهی با سیر امتحان کنید.

یک سالسا خانگی درست کنید. سالسا یکی از کم ارزش ترین راه ها برای دریافت سبزیجات بیشتر است. شما می توانید سالسا شیشه ای بخرید، اما چرا سعی نکنید آن را در خانه درست کنید؟

این سالسا برشته شده توماتیلو حاوی مقدار زیادی سبزیجات از جمله گوجه فرنگی، هالاپینو، پیاز و - حدس زدید - سیر را در خود جای داده است!

با آن پروتئین ها را طعم دار کنید. سیر تقریباً با هر نوع پروتئینی مانند ماهی، مرغ، گوشت خوک و گوشت گاو به خوبی سازگار است.

همچنین با پروتئین های گیاهی مانند لوبیا و توفو عالی می شود. برای الهام گرفتن از دستور العمل کتلت مرغ سیر-علف و ماهی تن سیر-علف استفاده کنید. همچنین می توانید از مخلوط چاشنی مشابه با پروتئین های دیگر استفاده کنید.

آن را به پاستا اضافه کنید. فرقی نمی‌کند ماکارونی را با سس قرمز، سس خامه‌ای یا روغن می‌خورید، سیر تقریباً در هر غذای ماکارونی عالی است.

اگر به ایده نیاز دارید، میگو و اسفناج سیر با یک قابلمه یا پاستا ساده و خوشمزه Aglio e Olio (با سیر و روغن) را امتحان کنید.

سیر یک سبزی رایج در بسیاری از غذاهای فرهنگی است و قرن ها به عنوان یک داروی گیاهی استفاده می شود. نه تنها طعم زیادی را اضافه می کند، بلکه کمی تغذیه نیز به آن اضافه می کند.

توجه به این نکته مهم است که بسیاری از مطالعات از مکمل‌های سیر - پودر سیر یا روغن در کپسول‌ها - استفاده می‌کنند که شکل‌های غلیظ‌تری از سیر هستند.

به همین دلیل، تشخیص اینکه آیا نتایج مطالعه در مورد استفاده از سیر در پخت و پز صدق می کند یا خیر، می تواند دشوار باشد.

با این اوصاف، یک مرور کوچک در Frontiers in Nutrition تنها مطالعاتی را که در مورد سیر سفید خام انجام شده بود، مرور کرد و شواهد زیادی در مورد مفید بودن سیر برای بهبود قند خون، فشار خون و کلسترول، کاهش خطر سرطان، بیماری قلبی و دیابت و بهبود عملکرد کبد نشان داد.

افزودن سیر بیشتر به رژیم غذایی ضرری ندارد و حتی ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد. استثنا برای کسانی است که بیماری های گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یا بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) دارند، زیرا سیر ممکن است گاز، نفخ و رفلکس اسید را افزایش دهد.

همچنین اگر از داروهای دیابت، فشار خون بالا، کلسترول یا لخته شدن خون استفاده می کنید، باید مراقب مصرف دوزهای بالای سیر باشید.

از آنجایی که سیر دارای اثرات ضد فشار خون، ضد دیابت و کاهش کلسترول است، ممکن است این پارامترها را بیش از حد کاهش دهید.

قبل از افزودن هر مکملی به روتین خود یا افزایش چشمگیر مقدار یک غذای خاص - از جمله سیر - با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید.

فوت و فن‌های مهم در دستور پخت کشک بادمجان مجلسی

در طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با تزئین گردو و کشک و … بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید تا مزه غذا لذیذ و دلنشین تر شود:

  • بادمجانی بخرید که رنگ پوست آن تیره و مایل به رنگ سیاه باشد.
  • به جای پیاز تازه می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز استفاده کنید.
  • می‌توانید برای کباب کردن بادمجان به جای کباب پز آن را روی گاز قرار دهید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن کشک بادمجان، حتماً از کشک تازه و ترش استفاده کنید.
  • بادمجانی استفاده کنید که تخم کمتری دارد؛ چرا که شیرین‌تر بوده و نیازی به گرفتن تلخی ندارد.
  • نعنا داغ را بلافاصله بعد از آنکه رنگ نعنا به روغن در آمد و سبز شد، از روی حرارت بردارید تات نسوزد.
  • اگر سیر تازه ندارید یا مزه آن را دوست ندارید، از ۲ قاشق چایخوری پودر سیر به عناون جایگزین استفاده کنید.

مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها

مجتمع صنایع غذایی گلها در سال 1318 به صورت سنتی فعالیت خود را از پله نوروزخان آغاز نمود. در آن دوره زمانی که ادویه‌جات و سبزیجات خشک در کاغذهای قیفی شکل به فروش می‌رسید، بنیانگذار گلها اولین کسی بود که از ملوان‌های روسی نایلون‌های یک طرف دوخت خریداری می‌کرد و موادغذایی را با کمک اتوهای ذغالی در آن بسته‌بندی نمود.

اطلاعات تماس

تهران، کیلومتر ۷ بزرگراه فتح، خلیج فارس، کوچه گلها

۶۶۲۶۲۷۰۲-۵ (۰۲۱)

۴۲ ۶۵ ۴۴۴ ۰۹۰۳

info@golhaco.ir

 

 



:: برچسب‌ها: دستور پخت کشک بادمجان , طرز تهیه کشک بادمجان خانگی به سبک رستوران‌ها , کبابی کردن بادمجان‌ها , خواص سیر , ادویه گلها ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 بهمن 1403 | نظرات ()