نوشته شده توسط : آمینا

آب برنج چیست و استفاده از آن برای مو چه فوایدی دارد؟

وقتی نوبت به حفظ سلامت، براق و شادابی موهایمان می رسد – به خصوص برای کسانی که با ریزش مو مبارزه می کنند.

درمان ها از سرم های گران قیمت گرفته تا شامپوهای گران قیمت فراوان است. اما یکی از درمان‌های کم‌هزینه و بدون مواد شیمیایی، به دلیل فواید زیبایی که دارد، آب برنج است.

در واقع، تنها پس از یک بار استفاده، تارهای بلندتر، ضخیم‌تر و ابریشمی‌تر را ارائه می‌کند و اینها تنها تعدادی از مزایای آب برنج بر روی مو هستند. به علاوه، انجام آن در خانه بدون نیاز به خرید محصولات گران قیمت بسیار آسان است.

می توانید مخلوط آب برنج خود را درست در آشپزخانه خود انجام دهید. برای اطلاعات بیشتر در مورد آب برنج برای رشد مو، نحوه درست کردن آب برنج و موارد دیگر به خواندن این مقاله ادامه دهید.

همانطور که از نام آن پیداست، آب برنج مایع نشاسته ای است که پس از جوشاندن برنج باقی می ماند.

تنها دو ماده مورد نیاز برای این نیروگاه موی سالم: چند فنجان آب و یک فنجان برنج نپخته. آب تزریق شده با مواد مغذی که قرن ها در کشورهای آسیایی استفاده می شود، فواید بسیاری برای سلامت مو دارد.

1. آب برنج باعث رشد مو می شود.

آب برنج حاوی مواد مغذی مانند ویتامین B، ویتامین E، منیزیم و روی است. ویتامین ها و مواد مغذی موجود در آب برنج می توانند پوست سر را تغذیه کرده و به طور بالقوه رشد مو را تحریک کرده و ریزش مو را به حداقل برسانند.

به علاوه، آب برنج حاوی ترکیبی به نام اینوزیتول است که در مطالعات ثابت شده است که در صورت مصرف به عنوان مکمل خوراکی، نازک شدن مو را معکوس می کند و همچنین در بسیاری از محصولات پیشگیری از ریزش مو یافت می شود.

آب برنج یک جایگزین مطمئن برای تقویت موهای نازک و آسیب پذیری کمتر آن در برابر ریزش، قابلیت ارتجاعی کم مو و شکستگی است.

همچنین می تواند حجم را افزایش دهد تا موها به دلیل محتوای نشاسته و اسیدهای آمینه زیاد آن ضخیم تر به نظر برسند که باعث افزایش حجم و صاف شدن موخوره و خشکی می شود.

نشاسته موجود در آب برنج حتی برای کاهش شکستگی ناشی از دو شاخه شدن انتهای برنج مفید است.

2. آب برنج موها را براق می کند.

وقتی صحبت از محصولات سالم و آبرسانی می شود که عوارض جانبی ندارند، آب برنج بی نظیر است. ترکیب اینوزیتول همچنین درخشندگی طبیعی به مو می بخشد و باعث می شود موها صاف تر و سالم تر به نظر برسند.

محتوای نشاسته آب برنج، اسیدهای آمینه و ویتامین های ضروری به حمایت از موهای درخشان و فولیکول های موی سالم کمک می کند.

در واقع، ویتامین‌هایی که در اکثر محصولات آبرسان (مانند ویتامین B و ویتامین E) پیدا می‌کنید به طور طبیعی در آب برنج با کسری از قیمت وجود دارند و به خوبی سطح مو را صاف می‌کنند و ظاهری شاداب و براق به آن می‌دهند.

3. آب برنج فولیکول های مو را ترمیم می کند.

آمینو اسیدهای موجود در آب برنج برای ساخت پروتئین ضروری هستند. یک اسید آمینه خاص، سیستئین، توسط بدن برای ساختن مو، ناخن و حتی پوست استفاده می شود.

آب برنج با ارسال مواد مغذی ضروری مانند اینوزیتول به موهای آسیب دیده یا ضعیف به روند ترمیم کمک می کند، در نتیجه تارهای مو را تقویت می کند، شکستگی را کاهش می دهد و سلامت کلی مو را بهبود می بخشد.

4. آب برنج از پوست سر محافظت می کند.

آب برنج به عنوان یک پاک کننده ملایم پوست سر عمل می کند، زیرا سطح pH پوست سر و مو را متعادل می کند و از خشکی یا چربی بیش از حد جلوگیری می کند.

هنگامی که ما از محصولات زیادی در موهای خود استفاده می کنیم، تجمعاتی ایجاد می کنیم که می تواند باعث تحریک و خارش شود.

آب برنج به آرامی تجمع محصولات را از بین می برد و باعث تسکین و آرامش پوست سر می شود. این منجر به خارش و خاراندن کمتری می شود که به پوست سر شما اجازه می دهد تا بهبود یابد.

5. آب برنج مو را نرم و گره را باز می کند.

این به این دلیل است که نشاسته موجود در آب برنج قسمت بیرونی مو را می پوشاند و باعث می شود که برس زدن یا شانه زدن روی آن و از بین بردن گره ها (حتی اگر موهای آسیب دیده داشته باشید) آسان تر شود.

طرز تهیه آب برنج برای مو

علاوه بر ارزان بودن و آسان بودن تهیه آن در خانه، درمان مو با آب برنج نیازی به تنظیم روتین مراقبت از موی شما ندارد.

برای استفاده از آب برنج به موهای خود، با شامپوی معمولی و فرآیند نرم کننده عمیق شروع کنید. هنگامی که موهای شما تمیز و از همه محصولات آبکشی شد، درمان آب برنج خود را همانطور که در فرآیند سه مرحله ای ساده توضیح داده شده است، اعمال کنید:

برنج را در آب بجوشانید تا آب کدر شود، بگذارید خنک شود و سپس صاف کنید تا فقط آب ولرم باقی بماند.

همچنین می‌توانید یک فنجان برنج (هر گونه‌ای) را برای چند دقیقه در یک کاسه سرپوشیده خیس کنید و همان اثر را داشته باشید. فقط مطمئن شوید که ابتدا برنج را سریع بشویید تا هرگونه ناخالصی از بین برود.

آب برنج را در یک بطری اسپری بریزید و سخاوتمندانه روی موهای خود بپاشید (یا به سادگی آب خنک شده را مستقیماً روی سر خود بریزید) و به آرامی با استفاده از شانه یا انگشتان خود پخش کنید. حتما آن را روی پوست سر ماساژ دهید.

اجازه دهید آب برنج تا 20 دقیقه مانند ماسک بماند.

با استفاده از آب گرم، آب برنج را از روی موها کاملاً بشویید تا کاملاً پاک شود.

چند بار باید از آب برنج برای موهایم استفاده کنم؟

درمان با آب برنج بسته به نوع موی شما متفاوت است. می توانید راهنمای زیر را دنبال کنید:

اگر موهای نازکی دارید:

اگر رشته های بسیار ظریف یا نازکی دارید، به این معنی که قطر هر رشته به قدری کوچک است که اگر یکی از آن ها را بیرون بیاورید و بین انگشتان خود بمالید، به سختی آن را حس می کنید، پزشکان به شما توصیه می کنند که از آب برنج کم استفاده کنید. می تواند سرشار از پروتئین و به طور بالقوه برای موهای نازک بسیار زیاد باشد.

اگر موهای مجعد یا درشت دارید:

آب برنج به دلیل داشتن تمام ویتامین‌های مغذی و صاف‌کننده‌ای که دارد، می‌تواند برای انواع موهای مجعد یا درشت تغییر کند.

اگر موهای ضخیم تری دارید، به این معنی که تارها از نظر قطر ضخیم تر و خشک و وز می شوند، از آب برنج 2 تا 3 بار در هفته استفاده کنید تا قابلیت مدیریت و درخشندگی بیشتری داشته باشید.

برای طعم دادن به برنج از چه ادویه هایی می توان استفاده کرد؟

می توانید برنج خود را با انواع سبزی، ادویه جات، آبگوشت، شیر یا سس مزه دار کنید. اگر طعم مدیترانه ای را ترجیح می دهید، برنج خود را با استفاده از آب مرغ، آب لیمو، سیر و پیاز بپزید.

برای یک غذای برنجی غنی و خامه ای با لگد، برنج را در شیر نارگیل دم کرده با فلفل تند بپزید.

ترکیبات طعم بی حد و حصری برای آزمایش در هنگام تهیه ادویه برنج چاشنی وجود دارد، بنابراین می توانید از این روش پخت برای به جریان انداختن آب میوه های خلاقانه خود استفاده کنید.

ایده های چاشنی برنج زیر ممکن است به شما در کشف ترکیبات طعم منحصر به فرد کمک کند.

  • ادویه
  • زیره سبز
  • پودر کاری
  • پاپریکا
  • تکه های فلفل قرمز
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • پودر فلفل قرمز
  • چاشنی کاجون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • جوز هندی
  •  زعفران
  • هل

بهترین راه برای نگهداری چاشنی ها چیست؟

آنها را در ظروف دربسته نگهداری کنید: قرار گرفتن در معرض هوا می تواند باعث سفت شدن ادویه ها شود، بنابراین مهم است که آنها را در ظروف در بسته با درب محکم نگهداری کنید.

آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید: ادویه جات را باید در جای خشک و خنک و دور از گرما و رطوبت نگهداری کنید.

اطمینان حاصل کنید که ظروفی که گیاهان خشک، ادویه های خود را در آن نگهداری می کنید کاملاً هواگیر باشند و همیشه درب آن را ببندید و در ظرف را به درستی ببندید.

نگهداری در مکانی خنک و تاریک (یا حتی در فریزر!) همچنین به جلوگیری از تماس رطوبت با داخل ظرف کمک می کند.

مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها

مجتمع صنایع غذایی گلها در سال 1318 به صورت سنتی فعالیت خود را از پله نوروزخان آغاز نمود. در آن دوره زمانی که ادویه‌جات و سبزیجات خشک در کاغذهای قیفی شکل به فروش می‌رسید، بنیانگذار گلها اولین کسی بود که از ملوان‌های روسی نایلون‌های یک طرف دوخت خریداری می‌کرد و موادغذایی را با کمک اتوهای ذغالی در آن بسته‌بندی نمود.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، کیلومتر ۷ بزرگراه فتح، خلیج فارس، کوچه گلها

تلفن:

۶۶۲۶۲۷۰۲-۵ (۰۲۱)

۴۲ ۶۵ ۴۴۴ ۰۹۰۳

منبع: https://golhaco.ir/

 



:: برچسب‌ها: مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها , طرز تهیه ادویه پلویی در منزل , ادویه مخصوص برنج , از ادویه مخصوص برنج در چه غذاهایی استفاده کنیم؟ , ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آمینا

خواص فلفل پاپریکا

پاپریکا یک ادویه رنگارنگ است که دارای ویتامین A، کپسایسین و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی است.

اینها ممکن است به جلوگیری از التهاب و بهبود کلسترول، سلامت چشم و سطح قند خون در میان سایر فواید سلامتی کمک کنند.

پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه Capsicum annuum تهیه می شود. 

این در انواع شیرین، دودی و گرم و همچنین رنگ های متنوعی مانند قرمز، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان به خصوص در غذاهای برنجی و خورش ها استفاده می شود.

این نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان است، بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز دارد. در اینجا هشت فایده سلامتی پاپریکا با پشتوانه علمی ارائه شده است.

1. مملو از مواد مغذی است.

پاپریکا مملو از ریزمغذی ها و ترکیبات مفید است و 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم) ارائه می کند:

کالری: 19

پروتئین: کمتر از 1 گرم

چربی: کمتر از 1 گرم

کربوهیدرات: 4 گرم

فیبر: 2 گرم

ویتامین

A: 19٪ از ارزش روزانه (DV)

ویتامین

E: 13٪ از DV

ویتامین

B6: 9٪ از DV

آهن: 8 درصد از DV

قابل ذکر است که این مقدار کم تقریباً 20 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین A را تامین می کند. 

این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان ها است که با آسیب سلولی ناشی از مولکول های واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کند.

آسیب رادیکال های آزاد با بیماری های مزمن از جمله بیماری قلبی و سرطان مرتبط است. به این ترتیب، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به پیشگیری از این شرایط کمک کند. 

آنتی اکسیدان های اصلی موجود در پاپریکا به خانواده کاروتنوئیدها تعلق دارند و شامل بتا کاروتن، کپسانتین، زآگزانتین و لوتئین می باشند.

2. ممکن است بینایی سالم را تقویت کند.

پاپریکا حاوی چندین ماده مغذی است که ممکن است سلامت چشم را تقویت کند، از جمله ویتامین E، بتا کاروتن، لوتئین و زآگزانتین. 

در واقع، مطالعات دریافت زیاد برخی از این مواد مغذی در رژیم غذایی را با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن (AMD) و آب مروارید مرتبط دانسته اند 

به ویژه، لوتئین و زآگزانتین که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، ممکن است از آسیب به چشم جلوگیری کنند. 

در مطالعه‌ای روی بیش از 1800 زن، افرادی که بیشترین میزان مصرف لوتئین و زآگزانتین را در رژیم غذایی داشتند، 32 درصد کمتر از آنهایی که کمترین میزان دریافت را داشتند، در معرض ابتلا به آب مروارید بودند.

مطالعه دیگری روی 4519 بزرگسال نیز نشان داد که مصرف بیشتر لوتئین و زآگزانتین با کاهش خطر AMD مرتبط است.

3. ممکن است التهاب را کاهش دهد.

برخی از انواع پاپریکا، به ویژه انواع داغ، حاوی ترکیب کپسایسین هستند. تصور می شود که کپسایسین برای کاهش التهاب و درد به گیرنده های سلول های عصبی شما متصل می شود.

بنابراین، ممکن است در برابر انواع شرایط التهابی و خودایمنی، از جمله آرتریت، آسیب عصبی، و مشکلات گوارشی محافظت کند. 

مطالعات متعدد نشان می دهد که کرم های موضعی حاوی کپسایسین به کاهش درد ناشی از آرتریت و آسیب عصبی کمک می کند، اما تحقیقات روی قرص های کپسایسین محدودتر است.

در یک مطالعه بر روی 376 بزرگسال مبتلا به بیماری های گوارشی، مکمل های کپسایسین به جلوگیری از التهاب و آسیب معده کمک کردند. 

مطالعه دیگری روی موش‌ها نشان داد که 10 روز مکمل‌های کپسایسین باعث کاهش التهاب مرتبط با وضعیت عصبی خود ایمنی می‌شود.

4. ممکن است سطح کلسترول شما را بهبود بخشد.

پاپریکا ممکن است برای سطح کلسترول شما مفید باشد. به ویژه، کپسانتین، یک کاروتنوئید موجود در این ادویه محبوب، ممکن است سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد که با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

یک مطالعه دو هفته‌ای نشان داد که موش‌هایی که از رژیم‌های غذایی با پاپریکا و کپسانتین تغذیه می‌کردند، در مقایسه با موش‌هایی که رژیم غذایی کنترل داشتند، افزایش قابل توجهی در سطح HDL داشتند. 

کاروتنوئیدهای موجود در پاپریکا همچنین ممکن است به کاهش سطح کلسترول تام و LDL (بد) کمک کند که با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

در یک مطالعه 12 هفته ای بر روی 100 فرد بزرگسال سالم، افرادی که مکمل حاوی 9 میلی گرم کاروتنوئید پاپریکا در روز مصرف می کردند نسبت به افرادی که دارونما مصرف می کردند سطح LDL (بد) و کلسترول تام کمتری داشتند.

5. ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد.

ترکیبات متعدد موجود در پاپریکا ممکن است از سرطان محافظت کند. چندین کاروتنوئید پاپریکا از جمله بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین نشان داده شده است که با استرس اکسیداتیو مبارزه می کنند، که تصور می شود خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش می دهد.

قابل ذکر است، در یک مطالعه روی تقریباً 2000 زن، کسانی که دارای بالاترین سطح خونی بتاکاروتن، لوتئین، زآگزانتین و کاروتنوئیدهای کل بودند، 25 تا 35 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه بودند. 

علاوه بر این، کپسایسین موجود در پاپریکا ممکن است با تأثیرگذاری بر بیان چندین ژن از رشد و بقای سلول های سرطانی جلوگیری کند.

با این حال، تحقیقات گسترده تری در مورد پتانسیل ضد سرطانی این ادویه مورد نیاز است.

6. ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد.

کپسایسین موجود در پاپریکا ممکن است به مدیریت دیابت کمک کند. این به این دلیل است که کپسایسین ممکن است بر ژن‌های دخیل در کنترل قند خون تأثیر بگذارد و آنزیم‌هایی را که قند را در بدن شما تجزیه می‌کنند، مهار کند.

همچنین ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.

در یک مطالعه 4 هفته ای روی 42 زن باردار مبتلا به دیابت، مصرف روزانه 5 میلی گرم مکمل کپسایسین به طور قابل توجهی سطح قند خون بعد از غذا را در مقایسه با دارونما کاهش داد.

یک مطالعه 4 هفته ای دیگر روی 36 بزرگسال نشان داد که رژیم غذایی حاوی فلفل چیلی حاوی کپسایسین به طور قابل توجهی سطح انسولین خون را بعد از غذا در مقایسه با رژیم غذایی بدون فلفل کاهش می دهد.

سطوح پایین انسولین معمولاً نشان دهنده کنترل بهتر قند خون است.

7. برای خون سالم مقید است.

پاپریکا سرشار از آهن و ویتامین E است، دو ریزمغذی که برای خون سالم حیاتی هستند. آهن بخش مهمی از هموگلوبین است، پروتئینی در گلبول های قرمز خون که به حمل اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند، در حالی که ویتامین E برای ایجاد غشاهای سالم برای این سلول ها مورد نیاز است.

بنابراین، کمبود هر یک از این مواد مغذی ممکن است تعداد گلبول های قرمز شما را کاهش دهد. این می تواند باعث کم خونی شود، وضعیتی که با خستگی، رنگ پریدگی پوست و تنگی نفس مشخص می شود.

در واقع، یک مطالعه روی 200 زن جوان، مصرف کم آهن را با افزایش تقریباً 6 برابری خطر کم خونی در مقایسه با مصرف کافی مرتبط دانست. 

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان می دهد که ویتامین E در ترمیم آسیب به گلبول های قرمز بسیار موثر است - و کمبود این ویتامین ممکن است منجر به کم خونی شود.

8. به راحتی به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

پاپریکا یک ادویه همه کاره است که می توان آن را در بسیاری از غذاها گنجاند. این در سه نوع اصلی وجود دارد که از نظر طعم و رنگ بر اساس کشت و پردازش فلفل متفاوت است.

پاپریکای شیرین علاوه بر شیرینی، حالتی دودی نیز دارد. می توان از آن به عنوان چاشنی گوشت، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ استفاده کرد.

 از سوی دیگر، پاپریکا داغ طعم تندتری دارد و اغلب به سوپ ها و خورش هایی مانند گولش مجارستانی اضافه می شود.

در نهایت، طعم شیرین و دودی پاپریکا دودی با غذاهای برنج، عدس و لوبیا بهترین کار را دارد. 

همچنین می‌توانید پاپریکا را با پاشیدن یک قطره روی تخم‌مرغ آب پز، سبزیجات خرد شده، دیپ، برنج پخته، سیب‌زمینی سوخاری و سالاد به وعده‌های غذایی ساده و روزمره اضافه کنید.

در حالی که مکمل های پاپریکا نیز در دسترس هستند، تحقیقات بسیار محدودی در مورد ایمنی و اثربخشی آنها وجود دارد.

کلام آخر

پاپریکا یک ادویه رنگارنگ است که از فلفل های آسیاب شده به دست می آید. پابریکا می تواند یکی از بهترین ادویه ها برای تخم مرغ باشد.

انواع مختلفی از ترکیبات مفید از جمله ویتامین A، کپسایسین و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی را ارائه می دهد. این مواد ممکن است به جلوگیری از التهاب و بهبود کلسترول، سلامت چشم و سطح قند خون، از جمله مزایای دیگر کمک کنند. 

می توانید این ادویه را به انواع غذاها از جمله گوشت، سبزیجات، سوپ و تخم مرغ اضافه کنید.

مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها

مجتمع صنایع غذایی گلها در سال 1318 به صورت سنتی فعالیت خود را از پله نوروزخان آغاز نمود. در آن دوره زمانی که ادویه‌جات و سبزیجات خشک در کاغذهای قیفی شکل به فروش می‌رسید، بنیانگذار گلها اولین کسی بود که از ملوان‌های روسی نایلون‌های یک طرف دوخت خریداری می‌کرد و موادغذایی را با کمک اتوهای ذغالی در آن بسته‌بندی نمود.

اطلاعات تماس

تهران، کیلومتر ۷ بزرگراه فتح، خلیج فارس، کوچه گلها

۶۶۲۶۲۷۰۲-۵ (۰۲۱)

۴۲ ۶۵ ۴۴۴ ۰۹۰۳

info@golhaco.ir

https://golhaco.ir/



:: برچسب‌ها: بهترین ادویه برای تخم مرغ , مزه دار کردن تخم مرغ نیمرو و املت , ادویه‌های مکمل برای تخم مرغ , ادویه مخصوص نیمرو و املت تخم مرغ , بهترین ادویه تخم مرغ آب پز , مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 | نظرات ()